Elektrikli Süpürge Seçmenin Püf Noktaları

06-04-2022 16:53
Elektrikli Süpürge Seçmenin Püf Noktaları

Elektrikli süpürge seçmenin püf noktaları

Evde kullandığımız elektronik gereçler, birçok anda bizi kurtaran, işimize yarayan pratik aletler. Ev temizliği, elektronik aletleri belki de en çok kullandığımız alanlardan biri. Haftalık düzenli temizliklerde ya da ansızın temizlik ihtiyacının doğduğu anlarda, hem pratik hem de etkili bir çözüm sunan elektrikli süpürgeler ise olmazsa olmazımız. Peki elektrikli süpürge alınırken nelere dikkat edilir? Kararsız kalanlar ve hangi elektrikli süpürgeyi seçeceğine bir türlü karar veremeyenler için, tavsiyelerimizi sıraladık.

Şarjlı, toz torbalı, toz torbasız ya da dik süpürgeler

Elektrikli süpürge modelleri günümüzde birçok farklı modelle karşımıza çıkıyor. Bu modeller arasında şarjlı elektrikli süpürgelerin yanı sıra sulu ya da toz torbalı, torbasız modeller var. İhtiyacınız göre seçim yapabileceğiniz bu modellerde, sizin dikkat etmeniz gereken en önemli konu süpürgenin performansıdır. Elektrik süpürgesinde enerji düzeyi ve performans, her zeminde size en kaliteli temizliği sunması açısından dikkatle inceleyeceğiniz bir göstergedir. Performans kadar, süpürgenizin rahatsız edici bir ses düzeyi sunmamasına da dikkat etmelisiniz.

Emiş gücü yüksek süpürge tercih edin

Halıda ya da diğer zeminlerde, bir elektrikli süpürge seçiminde en önemli kriterlerden biri emiş gücüdür. Tozları, pislikleri iyi çeken, üst düzey bir emiş gücü elektrikli süpürgenin tercih sebebidir. Emiş gücünün yüksek olmasının yanı sıra, sessiz bir çalışma aynı anda sunuluyorsa bu harikadır. Emiş gücünün yanı sıra, elektrikli süpürge satın alırken toz haznesinin genişliği ve elbette ki kolay temizlenebilir bir yapı da dikkat etmeniz gereken konular arasında. Elektrikli süpürgenin motor gücünün yüksek olmasına, toz hapsetme gücüne dikkat edebilirsiniz.

5 yıl garantili Dinamik Elektrikli Süpürge sizin için en iyisi

Türkiye’de ev elektroniği ürünlerinde, üst düzey performans sunan ürünleri ile öne çıkan Goldmaster, bütçenize uygun, en iyi elektrikli süpürgeyi keşfetmeniz için Dinamik Elektrikli Süpürge modelini sunuyor.
Toz torbasız, Cyclone Plus teknolojisini barındıran ürün, daha yüksek performans ile size harika bir temizlik deneyimi sunuyor. 5 yıl ücretsiz garantili Goldmaster Dinamik Elektrikli Süpürge, 3 hepa filtresi ile 4L kapasiteli geniş toz haznesi ile beklentilerin çok ötesinde bir elektrikli süpürge. 900W eco motoru ile tasarruflu bir elektrikli süpürge olan Dinamik, havadaki toz ve diğer zararlı partikülleri yüzde 99 oranında hapseder ve aileniz için sağlıklı bir yaşam alanı sunar.
Tek tuşla temizlenebilen kolay haznesi, bakır motoru, 5 metre uzunluğunda kablosu ve derinlemesine halı temizleme özelliği sunan özel yapısı ile Dinamik, mutlaka incelemeniz gereken bir ürün.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.